Σχολικές εκδρομές

Με ιδιαίτερη χαρά το DIESEL TRAVEL σας ενημερώνει για την δημιουργία ενός νέου και αυτόνομου τμήματος νεανικού τουρισμού που εξειδικεύεται στις σχολικές εκδρομές. Το τμήμα νεανικού τουρισμού ασχολείται αποκλειστικά με την οργάνωση και τη διεκπεραίωση σχολικών εκδρομών, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σχολείου σας. Η οργάνωση του νέου τμήματος νεανικού τουρισμού σε συνάρτηση με την συνεχή έμπρακτη στήριξη σας και την επιθυμία μας για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μας, εγγυάται τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών μας και τη δημιουργία νέων , καινοτόμων τουριστικών πακέτων, φιλοδοξώντας να διαδραματίσουμε ένα θετικό ρόλο στα τουριστικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδος.

Πολλά χρόνια τώρα οι εκδρομές αποτελούν μέρος της κουλτούρας μας ως κοινωνία και οι νέοι ως το σημαντικότερο κομμάτι αυτής , έχουν κάθε δικαίωμα σε υψηλές απαιτήσεις. Το τμήμα νεανικού τουρισμού της εταιρείας μας , αποτελείται από τα πλέον έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο και είναι σε θέση να σας παρουσιάσει κλασικούς αλλά και νέους προορισμούς, μελετημένα προγράμματα και μοναδικές ταξιδιωτικές παροχές για τις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές των μαθητών.

Παρά τις ανταγωνιστικές τιμές μας, απευθυνόμαστε σε μαθητές , δασκάλους – καθηγητές και γονείς που δεν ψάχνουν μόνο την φθηνότερη τιμή , αλλά την ΕΓΓΥΗΣΗ και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ του γραφείου τουρισμού στο οποίο θα εμπιστευθούν την  εκπαιδευτική τους εκδρομή.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ