Αεροπορικές:

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ ‘’ΓΑΛΑΖΊΟΣ ΔΟΎΝΑΒΗΣ’’

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ELLINAIR ΓΙΑ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

5,6 Ημέρες

Aπό 419.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Κωδικός: 5,6 Ημέρες

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση πόλης) (75 χλμ.) ΡΙΝΓΚΣΤΡΑΣΣΕ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΘΕΡΙΝΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΨΒΟΥΡΓΩΝ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ -ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΕΖΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μπρατισλάβα. Άφιξη και μεταφορά στη Βιέννη. Με την άφιξη μας στην παγκόσμια πρωτεύουσα της κλασικής μουσικής θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας, όπου θα δούμε την περίφημη Ρινγκστράσσε, όπου στα πλαίσια μιας κυκλικής πορείας θα γνωρίσουμε ένα προς ένα τα σημαντικότερα κτίρια του λεγόμενου ιστορικού κέντρου. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Μουσείο Εφαρμοσμένων Τεχνών, το Δημότικό Πάρκο, το Ιμπέριαλ, την Κρατική Όπερα, την Ακαδημία Καλών τεχνών, τα Χειμερινά Ανάκτορα, την πλατεία Μαρίας Θηρεσίας, με τα δυο δίδυμα κτίρια το Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Αυτοκρατορικό Θέατρο, την νεογοτθική Εκκλησία του Τάματος, για να φτάσουμε στην πλατεία Σουηδίας, όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Με τη βοήθεια του ξεναγού μας θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πάλαι-ποτέ Ελληνικής Παροικίας και θα περάσουμε από τους δύο Ελληνορθόδοξους Ναούς, το Μνημείο του Ρήγα Φεραίου και θα καταλήξουμε στον περίφημο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, σήμα κατατεθέν της Αυστριακής Πρωτευόυσας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο ομορφότερο κατά γενική ομολογία μπαρόκ Ανάκτορο της πόλης το Μπελβεντέρε, όπου θα έχουμε ευκαιρία για ένα σύντομο περίπατο μέχρι το κεντρικό κτίριο και τους κήπους. Η ξενάγηση μας θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στα Θερινά Ανάκτορα των Αψβούργων, το περίφημο Σένμπρουν, όπου θα ξεναγηθούμε στα σαράντα κατάλληλα διαμορφωμένα δωμάτια και θα δούμε τους μοναδικούς κήπους των ανακτόρων. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε μια πεζή ξενάγηση όπου θα εξερευνήσουμε κρυφές γωνιές του ιστορικού κέντρου διάρκειας περίπου μιαμιση ώρας. Θα δούμε την περίφημη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία του Δημαρχείου. Το καφέ Λάντμαν, στέκι του πατέρα της ψυχανάλυσης Σίγκμουντ Φρόυντ, την πλατεία των Σκωτσέζων, το Freyung το περίφημο πασάζο που οδηγεί στο μοναδικό καφέ Τσεντράλ, στέκι της Αυστριακής διανόησης του 19ου Αιώνα, θα περάσουμε από το πανέμορφο σοκάκι της Νάγκλεργκάσσε και θα καταλήξουμε στο Γκράμπεν και την Κολμαρκτ εκεί όπου βρίσκεται ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης το θρυλικό Demmel. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα : ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) – ΣΠΙΤΙ ΧΟΥΝΤΕΡΤΒΑΣΕΡ – ΠΥΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΒΗ – ΠΑΡΚΟ ΠΡΑΤΕΡ – ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΟΛΗ Ο.Η.Ε Πρόγευμα και το σημερινό πρωινό μας είναι αφιερωμένο σε μια ξενάγηση διάρκειας περίπου 3 ωρών όπου θα θαυμάσουμε τον κυρίως Δούναβη, που διασχίζει την πόλη της Βιέννης περιφερειακά, θα δούμε τη μοντέρνα πόλη του Ο.Η.Ε., θα περάσουμε από τον επιβλητικό πύργο του Δούναβη συνολικού ύψους 252 μέτρων, θα επισκεφθούμε την μεγαλύτερη παιχνιδούπολη της Ευρώπης, το Πράτερ με τον γιγαντιαίο τροχό και τέλος θα επισκεφθούμε το συγκρότημα δημοτικών κατοικιών του Αυστριακού ‘Γκαουντί’ του αιρετικού αρχιτέκτονα Χούντερτβάσερ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεση των εκδρομέων. Το βράδυ προαιρετικά θα διασκεδάσουμε σε κρασοχώρι σε παραδοσιακή ταβέρνα ‘HEURIGE’ στα περίχωρα της Βιέννης.

3η ημέρα : ΒΙΕΝΝΗ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΚ – ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΖΓΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ (Mondsee, Wolfgangsee, Fuschl am See) (290 + 290 χλμ.) Πρωινό και για όσους το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στην προαιρετική εκδρομή για τη γενέτειρα του Αμαντέους Μοτσαρτ το μοναδικής ομορφιάς Σάλτσμπουργκ. Στη μοναδικής ομορφιάς διαδρομή θα θαυμάσουμε τις μοναδικές Αυστριακές Λίμνες Mondsee, Wolfgangsee, Fuschl am see και θα έχουμε ημίωρη στάση στο παραμυθένιο χωριουδάκι Ζάνκτ Γκίλγκεν γενέτειρα της μητέρας του Μότσαρτ. Έπειτα θα καταλήξουμε στο Σάλτσμπουργκ που από το 1986 συγκαταλέγεται στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Στην ξενάγηση μας θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τους κήπους του Ανακτόρου Μιραμπέλ, το σπίτι της γέννησης του Χέρμπερτ Φον Κάραγιαν, το σπίτι της γέννησης του διάσημου αστροφυσικού Κρίστιαν Ντόπλερ, την κατοικία του Αμαντέους Μότσαρτ και το σπίτι της γέννησης του , το Δημαρχείο, την πλατεία της παλιάς αγοράς, το καφέ Τοματσέλι στέκι του Αμαντέους Μότσαρτ, την Εκκλησία του Πανεπιστημίου, το μοναστηριακό συγκρότημα του Αγίου Πέτρου , τον περίφημο Καθεδρικό Ναό Ντόμ, το Κλόκενσπιλ την πιο χαρακτηριστική ατραξιόν της πόλης και το κάστρο Χόχενσαλτσμπουργκ με το περίφημο τελεφερικ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Βιέννη.

4η ημέρα : ΒΙΕΝΝΗ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΤΥΡΙΑΣ ΤΟ ΓΚΡΑΤΣ (190 + 190 χλμ.) Πρωινό και για όσους το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στην προαιρετική εκδρομή στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Στυρίας, το Γκράτς. Μια από τις ομορφότερες πόλεις της Αυστρίας όπου το 2003 διετέλεσε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Την πόλη την διασχίζει ο ποταμός Μουρ και στην αριστερή όχθη βρίσκεται η παλιά πόλη του Γκράτς διαθέτοντας το πιο χαρακτηριστικό Αναγεννησιακό ιστορικό κέντρο της Κεντρικής Ευρώπης, το οποίο συγκαταλέγεται στην λίστα της UNESCO με τα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς καθώς διατηρεί αναλοίωτη την αρχιτεκτονική των κτιρίων του, από τον 16ο-17ο Αιώνα. Στην ξενάγηση μας μεταξύ άλλων θα δούμε την κρατική Όπερα, το Μαυσωλείο του Αυτοκράτορα Φερδινάρδου Β’ , το Λάντχαους με τις Αναγεννησιακές αυλές, την Χάουπτπλατς, το ζωγραφισμένο σπίτι της οδού Χέρενγκάσσε, το σπίτι Λουέγκ με τα μαρμαροκονίαματα στον πεζόδρομο της Sporgasse, το Δημαρχείο, το μουσικό παιχνίδι με τις καμπάνες στην πλατεία Κλόκενσπιλ, τον Καθεδρικό Ναό, το φουτουριστικό οικοδόμημα από γυαλί και ατσάλι στο νησί του ποταμού Μούρ, το Πύργο του Ρολογιού (1561) σύμβολο της πόλης σε ύψος 471 μέτρων από όπου θα απολαύσουμε την ανάβαση χρησιμοποιώντας το περίφημο τελεφερικ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Βιέννη.

5η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση πόλης) ( 250χλμ) Πρωινό και αναχώρηση για τη Βουδαπέστη. Άφιξη και ξενάγηση στην αυτοκρατορική Βουδαπέστη, την πόλη που το υγρό στοιχείο είναι ένα από τα πιο δελεαστικά χαρακτηριστικά της. Από την μια μεριά ο Δούναβης, που ελίσσεται ανάμεσα στην πόλη χωρίζοντας τη στη Βούδα και στην Πέστη και από την άλλη αναβλύζοντα νερά που γεμίζουν τα χαμάμ και τα λουτρά της πόλης. Θα δούμε την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Όπερα, τον ιστορικό ναό του Αγ.Ματτία (όπου εστέφοντο οι Ούγγροι βασιλιάδες), τον πύργο των Ψαράδων. Στη συνέχεια μετάβαση στον λόφο Γκέλλερτ, απ΄όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης με τον Δούναβη. Οι γέφυρες του Δούναβη χαρίζουν μια ιδιαίτερη γοητεία στο τοπίο της πόλης ενώ στην απαράμιλλη ομορφιά της Βουδαπέστης συμβάλλουν και οι γύρω κατάφυτοι λόφοι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

6η ημέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης για την πτήση επιστροφής. Στο 5ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 4η μέρα. Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια. Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας (όπως αναφέρονται στον τιμοκατάλογο). Πρωινό καθημερινά . Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας. Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας. Φ.Π.Α. Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων. Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων. Check points (όπου απαιτείται και αναφέρεται στον τιμοκατάλογο). Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  ΕΚΔΡΟΜΗ SPECIAL ΒΊΕΝΝΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ SPECIAL ΒΊΕΝΝΗ
  Tιμή: 99.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ - ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ - ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ
  Tιμή: 249.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ ‘’ΓΑΛΑΖΊΟΣ ΔΟΎΝΑΒΗΣ’’

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ ‘’ΓΑΛΑΖΊΟΣ ΔΟΎΝΑΒΗΣ’’
  Tιμή: 419.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ «ΤΟ ΣΤΟΛΊΔΊ ΤΟΎ ΔΟΎΝΑΒΗ»

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ «ΤΟ ΣΤΟΛΊΔΊ ΤΟΎ ΔΟΎΝΑΒΗ»
  Tιμή: 99.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΊΚΗ ΕΛΒΕΤΊΑ– ΑΛΠΊΚΟ ΤΡΕΝΟ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΊΚΗ ΕΛΒΕΤΊΑ– ΑΛΠΊΚΟ ΤΡΕΝΟ
  Tιμή: 439.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ‘’ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ’’

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ‘’ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ’’
  Tιμή: 109.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΔΡΕΣΔΗ ΒΕΡΟΛΊΝΟ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΔΡΕΣΔΗ ΒΕΡΟΛΊΝΟ
  Tιμή: 359.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΎΣΤΡΊΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΎΣΤΡΊΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ
  Tιμή: 359.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΊΑΣ – ΑΛΠΊΚΟ ΤΡΕΝΟ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΊΑΣ – ΑΛΠΊΚΟ ΤΡΕΝΟ
  Tιμή: 459.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΎΡΓΚ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΎΡΓΚ
  Tιμή: 659.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ