Αεροπορικές:

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ «ΤΟ ΣΤΟΛΊΔΊ ΤΟΎ ΔΟΎΝΑΒΗ»

Παραδουνάβια Χωριά

5 Ημέρες

Tιμή: 99.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Κωδικός: 5 Ημέρες

 • Πληροφορίες
 • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
 • 1η ημέρα : ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βουδαπέστη. Άφιξη και ξενάγηση στην αυτοκρατορική Βουδαπέστη, την πόλη που το υγρό στοιχείο είναι ένα από τα πιο δελεαστικά χαρακτηριστικά της. Από την μια μεριά ο Δούναβης, που ελίσσεται ανάμεσα στην πόλη χωρίζοντας τη στη Βούδα και στην Πέστη και από την άλλη αναβλύζοντα νερά που γεμίζουν τα χαμάμ και τα λουτρά της πόλης. Θα δούμε την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, το ιδιαίτερο κάστρο Βαινταχουνιάντ όπου λειτουργεί το μουσείο γεωργίας της Ουγγαρίας, στην συνέχει συνεχίζουμε με το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Όπερα, τον ιστορικό ναό του Αγ.Ματία (όπου εστέφοντο οι Ούγγροι βασιλιάδες), τον πύργο των Ψαράδων. Στη συνέχεια μετάβαση στον λόφο Γκέλλερτ, απ΄όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης με τον Δούναβη. Οι γέφυρες του Δούναβη χαρίζουν μια ιδιαίτερη γοητεία στο τοπίο της πόλης ενώ στην απαράμιλλη ομορφιά της Βουδαπέστης συμβάλλουν και οι γύρω κατάφυτοι λόφοι. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία μοναδική κρουαζιέρα στον Δούναβη όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φωταγωγημένη της πόλης της Βουδαπέστης και τα κυριότερα αξιοθέατα

  2η ημέρα: : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ ( 50 +50 χλμ.) Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε τα πανέμορφα χωριά κατά μήκος του Δούναβη. Η διαδρομή είναι απαράμιλλής ομορφιάς συνεχώς δίπλα στον Δούναβη . Πρώτος μας σταθμός η παλιά πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Εστεργκομ. Επίσκεψη στην εκκλησία του Αγ. Στεφάνου και στον εκκλησιαστικό θησαυρό των Ούγγρων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Άγιο Ανδρέα, με την απαράμιλλη μεσαιωνική ατμόσφαιρα που ανέκαθεν προσέλκυε τους καλλιτέχνες από όλη την κεντρική Ευρώπη. Χρόνος ελεύθερος για καφέ, φαγητό και για αγορές μιας και εκεί θα βρείτε τα πιο ιδιαίτερα αναμνηστικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

  2η ημέρα : HOUSE OF TERROR - ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ – ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ - ΛΟΥΤΡΑ ΣΕΤΣΕΝΙ. Μετά το πρωινό θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε το μουσείο τρόμου (House of Terror). Σε αυτό το κτίριο στεγάζονταν διαδοχικά τα γραφεία του ουγγρικού εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος κατά την περίοδο 1937-1944, οι φυλακές του ναζιστικού καθεστώτος το 1944 αλλά και τα γραφεία και οι φυλακές της αστυνομίας του κομμουνιστικού καθεστώτος κατά τις δεκαετίες του 1950 και 1960. Tο «Σπίτι του Τρόμου» είναι ένα μουσείο αφιερωμένο «στα θύματα του τρόμου», στους άνδρες και στις γυναίκες που βασανίστηκαν «κατά τη διάρκεια της ναζιστικής και της κομμουνιστικής δικτατορίας» ενώ φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως χώρος μνήμης «για τις δύο πιο τραγικές περιόδους της ουγγρικής ιστορίας του 20ού αιώνα». Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ζωολογικό κήπο , ο οποίος είναι ο παλιότερος ζωολογικός κήπος στην Ουγγαρία και ένας από τους παλιότερους του κόσμου καθώς άνοιξε το 1866. Φιλοξενεί περισσότερα από 1000 είδη ζωής σε συνολική έκταση 17.3 εκταρίων σε μια προστατευμένη περιοχή στο ανατολικό άκρο του Πάρκου της Πόλης και είναι ιδανικός για επίσκεψη για μικρούς όσο και για μεγάλους . Ακριβώς απέναντι από τον ζωολογικό κήπο είναι στημένο το υπαίθριο παγοδρόμιο της Βουδαπέστης για τους λάτρεις του είδους, όπως επίσης και τα περίφημα Λουτρά Σέτσενι (Szechenyi Bath), τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλές ιαματικά λουτρά στη Βουδαπέστη, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα spa όλης της Ευρώπης. Το νερό τους παρέχεται από δύο θερμικές πηγές και η θερμοκρασία τους είναι 74 °C και 77 °C αντίστοιχα. Σε αυτό το νεομπαρόκ παλάτι-συγκρότημα θα βρείτε 18 εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, οι οποίες λειτουργούν κάθε μέρα όλο το χρόνο, και είναι για άνδρες και γυναίκες. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία μοναδική βραδιά διασκέδασης με φαγητό και ποτό στα περίφημα Τσιγγάνικα Βιολιά της Ουγγαρίας.

  4η ημέρα: ΓΚΟΝΤΟΛΟ – ΕΓΚΕΡ (40 + 40 χλμ.) Μετά το πρωινό , ελεύθερη μέρα για χαρείτε την Ουγγρική πρωτεύουσα , προαιρετικώς σας προτείνουμε μια εκδρομή στην όμορφη Ουγγαρία, στην πόλη Γκόντολο, που απέχει μόλις 30 χλμ. από την Βουδαπέστη, έδρα του πανεπιστήμιου του Αγ. Στέφανου και καλοκαιρινή κατοικία του αυτοκράτορα Φραγκίσκου Ιωσήφ και της βασίλισσας της Ουγγαρίας Ελισάβετ (Σίσι). Ένα από τα ωραιότερα μπαρόκ παλάτια στην χώρα, διακοσμημένο με όμορφα παστέλ χρώματα συμφώνα με το γούστο της Αυτοκρατειρας, η οποία περνούσε εκεί αρκετό από το χρόνο της. Συνεχίζουμε για την πρώτη μεσαιωνική επισκοπή στην πόλη Έγκερ, γνωστή ως περιοχή υψηλής ποιότητας λευκού και κόκκινου κρασιού «το αίμα του ταύρου». Μια γραφική πόλη όπου θα ανέβουμε στο μεσαιωνικό κάστρο γνωστό για την μεγάλη μάχη τον 4.000 κατοίκων εναντία στους 80.000 τούρκους τον 16ο αιώνα. Θα δούμε αναγεννησιακά κτίρια στην γραφική αγορά, τον καθεδρικό ναό, την παλιά αρχιεπισκοπή και θα δοκιμάσουμε καλό τοπικό κρασί. Επιστροφή στη Βουδαπέστη και στο ξενοδοχείο.

  5η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΠΤΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (320χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για τη Βιέννη. Άφιξη και ξεκινάμε την πραγματική γνωριμία της πόλης . θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος , μετάβαση στη Μπρατισλάβα για την πτήση της επιστροφής .

  Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια. Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας (όπως αναφέρονται στον τιμοκατάλογο). Πρωινό καθημερινά . Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας. Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας. Φ.Π.Α. Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων. Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων. Check points (όπου απαιτείται και αναφέρεται στον τιμοκατάλογο). Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο


 • Mercure Budapest Buda Το Mercure Budapest Buda βρίσκεται δίπλα στο νότιο σταθμό Deli του τρένου και του μετρό, 4 στάσεις με το μετρό από το κέντρο. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση. Μπορείτε εύκολα να φτάσετε στην περιοχή του Κάστρου και την Γέφυρα των Αλυσίδων με τα πόδια.Απολαύστε εκλεκτό δείπνο στα 2 εστιατόρια, χαλαρώστε στο μπαρ και αγοράστε σουβενίρ για τους αγαπημένους σας από το κατάστημα του ξενοδοχείου. Η περιοχή Budavár είναι υπέροχη επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για: εξερεύνηση παλιάς πόλης, αξιοθέατα και μνημεία.

  NOVOTEL BUDAPEST CENTRUM Αυτό ξενοδοχείο ηλικίας 100 ετών σε στιλ αρ νουβό βρίσκεται δίπλα στο Εβραϊκό Μουσείο και το σταθμό Blaha Lujza Square του μετρό. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν χρήση της σάουνας, του υδρομασάζ και του γυμναστηρίου. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Keleti και η Όπερα, στο κέντρο της Βουδαπέστης, απέχουν περίπου 1χλμ. Όλα τα δωμάτια του Novotel Budapest Centrum είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν παροχές για τσάι και καφέ. Περιλαμβάνουν τηλεόραση LCD με διεθνή κανάλια. Το εστιατόριο Café Palace, το οποίο έχει ιστορικό στιλ, σερβίρει εκλεκτή ουγγρική και διεθνή κουζίνα, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής σε πιάνο.

  HUNGARIA CITY CENTER Το Hotel Hungaria City Center βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, σε απόσταση 300μ. από τον σιδηροδρομικό σταθμό Keleti. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi.Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες χαρακτηρίζονται από εξαιρετική επίπλωση και διαθέτουν κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση, ενώ οι περισσότερες μονάδες έχουν εκπληκτική θέα στην πόλη. Καθημερινά σερβίρεται πλούσιος μπουφές πρωινού κατόπιν αιτήματος. Τα εστιατόρια προτείνουν εκλεκτές γεύσεις από την ουγγρική και τη διεθνή κουζίνα.

  MERCURE BUDAPEST KORONA Το Mercure Budapest Korona βρίσκεται στον πεζόδρομο Main Street, δίπλα στο σταθμό Kálvin Square του μετρό και σε απόσταση 600μ. από το Δούναβη, καθώς επίσης κοντά στο Gellért Spa και τον εμπορικό δρόμο Váci utca. Προσφέρει πισίνα, σάουνα και δωρεάν Wi-Fi. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το My Bridge Lounge είναι ιδανικό για χαλάρωση και φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο λόμπι του ξενοδοχείου λειτουργεί το My Bar.Μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου θα βρείτε στάσεις του τραμ και του μετρό.

  BUDAPEST MARRIOTT Το Budapest Marriott Hotel είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στη Βουδαπέστη που προσφέρει μαγευτική θέα στον ποταμό Δούναβη και βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, στην καρδιά της πόλης. Εκτός από την εκπληκτική θέα στον ποταμό, τα δωμάτια συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο το στιλ, την καινοτομία και την άνεση, ενώ διαθέτουν εργονομικά έπιπλα. Το Peppers! Mediterranean Grill είναι ένα σύγχρονο ολοήμερο εστιατόριο με συναρπαστική ανοιχτή κουζίνα. Το Aqva Lounge Bar προσφέρει μοντέρνο μουσικό πρόγραμμα και σερβίρει πολλά είδη βότκας, μπίρες από μικρούς παραγωγούς και ένα πλούσιο μενού μεταλλικών νερών από όλο τον κόσμο. Ο γεμάτος ζωντάνια χώρος έχει πρωτότυπο ντιζάιν, εμπνευσμένο από τα ποτάμια και τις λίμνες της Ουγγαρίας. Το φιλόξενο Lobby Café είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική ημέρα. Το γυμναστήριο World Class International βρίσκεται στον ημιώροφο του Budapest Marriott και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της υγείας και της άσκησης.

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  ΕΚΔΡΟΜΗ SPECIAL ΒΊΕΝΝΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ SPECIAL ΒΊΕΝΝΗ
  Tιμή: 99.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ - ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ - ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ
  Tιμή: 249.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ ‘’ΓΑΛΑΖΊΟΣ ΔΟΎΝΑΒΗΣ’’

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ ‘’ΓΑΛΑΖΊΟΣ ΔΟΎΝΑΒΗΣ’’
  Tιμή: 419.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ «ΤΟ ΣΤΟΛΊΔΊ ΤΟΎ ΔΟΎΝΑΒΗ»

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ «ΤΟ ΣΤΟΛΊΔΊ ΤΟΎ ΔΟΎΝΑΒΗ»
  Tιμή: 99.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΊΚΗ ΕΛΒΕΤΊΑ– ΑΛΠΊΚΟ ΤΡΕΝΟ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΊΚΗ ΕΛΒΕΤΊΑ– ΑΛΠΊΚΟ ΤΡΕΝΟ
  Tιμή: 439.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ‘’ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ’’

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ‘’ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ’’
  Tιμή: 109.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΔΡΕΣΔΗ ΒΕΡΟΛΊΝΟ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΔΡΕΣΔΗ ΒΕΡΟΛΊΝΟ
  Tιμή: 359.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΎΣΤΡΊΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΎΣΤΡΊΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ
  Tιμή: 359.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΊΑΣ – ΑΛΠΊΚΟ ΤΡΕΝΟ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΊΑΣ – ΑΛΠΊΚΟ ΤΡΕΝΟ
  Tιμή: 459.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΎΡΓΚ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΎΡΓΚ
  Tιμή: 659.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ