Oδικο-Αερο/κές εκδρομές:

Εκδρομή στο ΒΕΛΊΓΡΑΔΊ – ΛΟΎΜΠΛΊΑΝΑ – ΛΊΜΝΕΣ Β.ΊΤΑΛΊΑΣ- ΖΎΡΊΧΗ

SPECIAL OFFER Αναχώρηση οδικώς – Επιστροφή αεροπορικώς η το αντίστροφο

7 Ημέρες

Tιμή: 369.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Κωδικός: 7 Ημέρες

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΟΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (630 χλμ.) Συγκέντρωση νωρίς το πρωί, και άμεση αναχώρηση για το Βελιγράδι. Διέλευση συνόρων και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το απόγευμα στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΖΑΓΚΡΕΜΠ (393 χλμ.) - ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ (143 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για το Ζάγκρεμπ την Πρωτεύουσα της Κροατίας. Στην περιήγησή μας θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό Γοτθικού ρυθμού του Αγίου Στεφάνου – σύμβολο της πόλης, ύστερα από την αναστήλωση του μετά τον σεισμό του 1880, το παλάτι του επισκόπου, δίπλα στο ναό. Συνεχίζοντας, θα φτάσουμε στην Πέτρινη Πύλη, στην είσοδο της Άνω Πόλης, με την ζωγραφιά της Παναγίας, στο προεδρικό παλάτι και το κοινοβούλιο. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Λουμπλιάνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα : ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ – ΤΕΡΓΕΣΤΗ (95 χλμ.) – ΒΕΝΕΤΙΑ (160 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για την Τεργέστη, όπου Θα ξεναγηθούμε σε κάποια από τα αξιοθέατα της πανέμορφης αυτής πόλης. Επίσκεψη στην Ελληνική εκκλησία της Τεργέστης, τον Άγιο Νικόλαο, όπου είναι το σημείο που συνέλαβαν το Ρήγα Φεραίο και τους συντρόφους του, στις 1 Δεκεμβρίου 1797. Θα περιηγηθούμε στην Piazza Unità D´italia, μία από τις μεγαλύτερες και σίγουρα ομορφότερες πλατείες με θέα προς τη θάλασσα στην Ευρώπη, και μάλιστα στην καρδιά της πόλης. Επόμενη επίσκεψη μας ο Καθεδρικός Ναός Τεργέστης (Cattedrale Di San Giusto), που ανοικοδομήθηκε τον 6ο αιώνα προς τιμήν του πολιούχου της Τεργέστης, San Giusto. Δίπλα στην εκκλησία βρίσκεται το καμπαναριό, το οποίο χτίστηκε το 14ο αιώνα. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Βενετία. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής.

4η ημέρα : ΒΕΝΕΤΙΑ (ξενάγηση πόλης) – ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ (311 χλμ.) Πρόγευμα και θα ξεκινήσουμε για να γνωρίσετε τη μαγευτική Βενετία, την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο. Η περίφημη γέφυρα των Στεναγμών από την οποία περνούσαν οι κατάδικοι για να πάνε προς τις φυλακές, ο Πύργος του Ρολογιού που δείχνει την ώρα σε Ρωμαϊκά ψηφία, τις φάσεις του φεγγαριού & τα ζώδια, η Βασιλική του Αγ. Μάρκου όπου φημίζεται για την εκπληκτικής ομορφιάς Αγία Τράπεζα η οποία είναι καλυμμένη με πολυάριθμες πολύτιμες πέτρες & χρυσά ανάγλυφα καθώς και η πλατεία με το Παλάτι των Δόγηδων όπου στεγάζονται έργα Ιταλών ζωγράφων, σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν σεργιανίζοντας ανάμεσα στα κανάλια της. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Λίμνη Κόμο. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής.

5η ημέρα : ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ – ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ (88χλμ.) – ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ (88χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Κόμο που βρίσκεται στις όχθες τις λίμνης του Κόμο, όπου θα περιηγηθούμε στην πανέμορφη λίμνη. Στη συνέχεια αναχωρούμε γα το κομψό θέρετρο Στρέζα στη Λάγκο Ματζόρε (Μεγαλύτερη Λίμνη), όπου θα έχουμε την ευκαιρία για μια προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι Ίζολα Μπέλα, με το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας των Μπορομέι, και την Ίζολα ντέι Πεσκατόρι (Νησί των Ψαράδων). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

6η ημέρα : ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ (35 χλμ.) – ΖΥΡΙΧΗ (195 χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την ελβετική πόλη Λουγκάνο, πρωτεύουσα του ιταλόφωνου καντονιού Τιτσίνο, χτισμένη στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Πανοραμική περιήγηση και χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Ζυρίχη. Άφιξη στην πανέμορφη πόλη και σύντομη περιήγηση. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

7η ημέρα : ΖΥΡΙΧΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Το παραπάνω πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα.
Περιλαμβάνονται

Το παραπάνω πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα. 

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια. Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας (όπως αναφέρονται στον τιμοκατάλογο). Πρωινό καθημερινά . Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας. Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας. Φ.Π.Α. Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων. Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων. Check points (όπου απαιτείται και αναφέρεται στον τιμοκατάλογο). Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΑ ΒΊΕΝΝΗ ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΑ ΒΊΕΝΝΗ ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ
  Tιμή: 219.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΎΡΓΚ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΎΡΓΚ
  Tιμή: 199.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ
  Tιμή: 139.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΊΕΝΝΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΊΕΝΝΗ
  Tιμή: 139.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ – ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ – ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ
  Tιμή: 135.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΊΓΡΑΔΊ – ΒΊΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΊΓΡΑΔΊ – ΒΊΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ
  Tιμή: 159.00 €
   

  Εκδρομή στο ΒΕΛΊΓΡΑΔΊ - ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ

  Εκδρομή στο ΒΕΛΊΓΡΑΔΊ - ΒΟΎΔΑΠΕΣΤΗ
  Tιμή: 189.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΊΓΡΑΔΊ – ΛΟΎΜΠΛΊΑΝΑ - ΒΊΕΝΝΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΊΓΡΑΔΊ – ΛΟΎΜΠΛΊΑΝΑ - ΒΊΕΝΝΗ
  Tιμή: 295.00 €
   

  Εκδρομή στο ΒΕΛΊΓΡΑΔΊ – ΛΟΎΜΠΛΊΑΝΑ – ΛΊΜΝΕΣ Β.ΊΤΑΛΊΑΣ- ΖΎΡΊΧΗ

  Εκδρομή στο ΒΕΛΊΓΡΑΔΊ – ΛΟΎΜΠΛΊΑΝΑ – ΛΊΜΝΕΣ Β.ΊΤΑΛΊΑΣ- ΖΎΡΊΧΗ
  Tιμή: 369.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΊΓΡΑΔΊ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΊΓΡΑΔΊ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΊΕΝΝΗ
  Tιμή: 129.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ