Αεροπορικές: Βιέννη

ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΙΕΝΝΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Λουτρά Σετσένι, Παραδουνάβια χωριά, Μπάντεν, Μάγιερλινγκ

5 ημέρες

Aπό 429.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Κωδικός: 5 ημέρες

1Η ΗΜΈΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΒΙΕΝΝΗ (80 ΧΛΜ.) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπρατισλάβα. Άφιξη και ξεκινάμε να γνωρίσουμε την αυτοκρατορική Βιέννη. Θα δούμε την περίφημη Ρινγκστράσσε και στα πλαίσια μιας κυκλικής πορείας θα γνωρίσουμε ένα προς ένα τα σημαντικότερα κτίρια του λεγόμενου ιστορικού κέντρου. Θα δούμε το Μουσείο Εφαρμοσμένων Τεχνών, το Δημότικό Πάρκο, το Ιμπέριαλ, την Κρατική Όπερα, την Ακαδημία Καλών τεχνών, τα Χειμερινά Ανάκτορα, την πλατεία Μαρίας Θηρεσίας, με τα δυο δίδυμα κτίρια το Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Αυτοκρατορικό Θέατρο, τη νεογοτθική Εκκλησία του Τάματος και την πλατεία Σουηδίας. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πάλαι - ποτέ Ελληνικής Παροικίας και θα περάσουμε από τους δύο Ελληνορθόδοξους Ναούς, το Μνημείο του Ρήγα Φεραίου και θα καταλήξουμε στον περίφημο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, σήμα κατατεθέν της Αυστριακής Πρωτεύουσας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο ομορφότερο μπαρόκ Ανάκτορο της πόλης, το Μπελβεντέρε, για ένα σύντομο περίπατο μέχρι το κεντρικό κτίριο και τους κήπους. Τέλος θα επισκεφθούμε τα Θερινά Ανάκτορα των Αψβούργων, το περίφημο Σένμπρουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

2Η ΗΜΈΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ - ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ - ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΝ (80 + 80 ΧΛΜ.) Πρωινό και αναχώρηση για εκδρομή στα Βιεννέζικα Δάση. Διαδοχικά θα επισκεφθούμε το Λίχτενστάινμπουργκ, έναν από τους πιο καλοδιατηρημένους μεσαιωνικούς πύργους της Ευρώπης, το καθολικό Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού, το πρώην κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, γνωστό για το δράμα του διαδόχου του Θρόνου Ροδόλφου και της Μαρία Βετσέρα. Τέλος διαμέσου μιας πανέμορφης διαδρομής θα καταλήξουμε στο Μπάντεν πάλαι - ποτέ Αυτοκρατορικό θέρετρο, το οποίο ακόμη και σήμερα συγκαταλέγεται στις πιο διάσημες λουτροπόλεις της Κεντρικής Ευρώπης.

3Η ΗΜΈΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ (232 ΧΛΜ.)- ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (50 ΧΛΜ.) Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε τα πανέμορφα χωριά κατά μήκος του Δούναβη. Πρώτος μας σταθμός η παλιά πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Εστεργκομ. Επίσκεψη στην εκκλησία του Αγ. Στεφάνου και στον εκκλησιαστικό θησαυρό των Ούγγρων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Άγιο Ανδρέα με την απαράμιλλη μεσαιωνική ατμόσφαιρα. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ προτείνουμε διασκέδαση στα περίφημα Τσιγγάνικα Βιολιά της Ουγγαρίας.

4Η ΗΜΈΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Πρωινό και ξεκινάμε να γνωρίσουμε την όμορφη Βουδαπέστη, την πόλη που χωρίζει ο Δούναβης στη Βούδα και την Πέστη. Θα δούμε την πλατεία των Ηρώων, το κάστρο Βαινταχουνιάντ, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Όπερα, τον ιστορικό ναό του Αγ.Ματία, τον πύργο των Ψαράδων. Στη συνέχεια μετάβαση στον λόφο Γκέλλερτ, απ΄όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης με τον Δούναβη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ προτείνουμε κρουαζιέρα στον Δούναβη για να δείτε φωταγωγημένη την πόλη.

5Η ΗΜΈΡΑ: HOUSE OF TERROR - ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ - ΛΟΥΤΡΑ ΣΕΤΣΕΝΙ Πρωινό και θα επισκεφθούμε το μουσείο τρόμου (House of Terror). Tο «Σπίτι του Τρόμου» είναι ένα μουσείο αφιερωμένο «στα θύματα του τρόμου», στους άνδρες και στις γυναίκες που βασανίστηκαν «κατά τη διάρκεια της ναζιστικής και της κομμουνιστικής δικτατορίας». Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ζωολογικό κήπο, έναν από τους παλιότερους του κόσμου, όπως επίσης και τα περίφημα Λουτρά Σέτσενι, τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή ιαματικά λουτρά στη Βουδαπέστη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΉ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ: ΕΝΗΛΙΚΑΣ:20€ ΠΑΙΔΙ(ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ): 12€ 
ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ: ΕΝΗΛΙΚΑΣ:40€ ΠΑΙΔΙ(ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ): 25€

- Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια. Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας (όπως αναφέρονται στον τιμοκατάλογο). Πρωινό καθημερινά . Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας. Ξεναγήσεις- Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας. Φ.Π.Α. Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων. Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων. Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  ΕΚΔΡΟΜΗ SPECIAL ΒΙΕΝΝΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ SPECIAL ΒΙΕΝΝΗ
  Tιμή: 399.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΙΕΝΝΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΙΕΝΝΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
  Tιμή: 429.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ