Oδικές εκδρομές: Κωνσταντινούπολη

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

5 ημέρες Οδικώς

Από 145.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19

Κωδικός: 5 ημέρες Οδικώς

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ (630 χλμ) Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση στις 22:00μμ. Με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων για έλεγχο διαβατηρίων και ελεύθερο χρόνο στα αφορολόγητα είδη. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη περνάμε έξω από την Κεσάνη, Μάλγαρα και Ραιδεστό, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη νωρίς το πρωί.

2η ημέρα: Ι. ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ - ΑΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ Φτάνουμε νωρίς το πρωί στην Κων/πολη και θα επισκεφτούμε την Ι. Μονή της Ζωοδόχου Πηγής, όπου σύμφωνα με τον θρύλο έγινε το θαύμα με τα ψάρια, την ημέρα της Αλωσης. Συνεχίζουμε στην σκεπαστή αγορά της πόλης, το Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για αγορές, χωρίς να παραλείψουμε το απαραίτητο παραδοσιακό "παζάρι". Στον χρόνο αυτό έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την βόλτα μας και στην Αιγυπτιακή αγορά(Μισίρ τσαρσί). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα προτείνουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, περπατώντας στα γραφικά και πολύβουα σοκάκια της λεωφόρου Ιστικλάλ, θα ενθουσιαστείτε...

3η ημέρα: ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΞΕ - ΑΓ.ΣΟΦΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ Πρωινό στο ξενοδοχείο και η μέρα μας αρχίζει με την προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου, όπου, από θαλάσσης, θα θαυμάσουμε τα παλαιά χωριά αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες, φτάνοντας μέχρι την δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε το ανάκτορο Ντολμα Μπαξε,την τελευταία κατοικία των Οθωμανών Σουλτάνων ,με τη πρωτοφανή χλιδή του, χτισμένο στην ακτή του Βοσπόρου .Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο ιστορικό κέντρο, για να θαυμάσουμε  και να ξεναγηθούμε στο θαύμα της αρχιτεκτονικής μέχρι και σήμερα την Του Θεού Αγία Σοφία ,την υπόγεια Βασιλική Δεξαμενή του Ιουστινιανού με το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό της περιβάλλον. Ακόμη θα δούμε το Μπλε τζαμί, το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου, την Γερμανική κρήνη του 1898, το Μίλιον και τα λουτρά της Ρωξελάνης (Χιουρέμ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ προαιρετική έξοδο σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. 

4η ημέρα: ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ Μετά το πρωινό περνάμε την πρώτη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου, αλλάζοντας ήπειρο φτάνουμε στην Χαλκηδόνα, την πόλη των "τυφλών"... Ελεύθερος χρόνος στην μεγάλη αγορά της, και επίσκεψη-προσκύνημα στον Ι.Ναό της Αγ.Ευφημίας, γνωστής από το θαύμα της στην 4η Οικουμενική Σύνοδο της Χαλκηδόνας. Συνεχίζουμε για το λιμάνι του Μποσταντζί από όπου θα πάρουμε το καράβι της ιδιωτικής γραμμής για τα μαγευτικά καταπράσινα Πριγκηπόνησα. Αφιξη στην Πρίγκηπο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα με τις άμαξες, όπου θα θαυμάσουμε τις αρχοντικές ξύλινες επαύλεις με τους ολάνθιστους κήπους. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την ανάβαση-προσκύνημα στο μοναστήρι του θαυματουργού σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, Αι-Γιώργη του Κουδουνά, που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του νησιού, από όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα όλων των νησιών. Γεύμα σε παραθαλάσσια ψαροταβέρνα. Επιστροφή στην Ευρωπαική Κων/πολη, όπου από θαλάσσης θα θαυμάσουμε την ολόφωτη νυχτερινή πόλη με τα μνημεία της.

5η ημέρα: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  (630χλμ) Πρωινό και επίσκεψη στο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι και στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος ʼΥμνος το 626 μ.χ. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο ISTANBUL FORUM, ένα από τα πλέον σύγχρονα εμπορικά κέντρα της Κωνσταντινούπολης, όπου θα επισκεφθούμε το Aquarium (ενυδρείο), στο οποίο εκτίθενται πάνω από 10.000 διαφορετικά είδη θαλασσινών και ψαριών. Αναχώρηση για τα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθʼοδόν, άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο. Τη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό. Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων.

Σημείωση: Το πρόγραμμα είναι δυνατόν να εκτελεστεί και με διαφορετική σειρά, αναλόγως των τοπικών αργιών ή εορτών. Τα δωμάτια παραλαμβάνονται μετά τις 14:00μμ.

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 1000 & 1 ΝΥΧΤΕΣ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 1000 & 1 ΝΥΧΤΕΣ
  Tιμή: 175.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΩΙ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΩΙ
  Tιμή: 135.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΩΙ
  OΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΩΙ <BR>OΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
  Tιμή: 145.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟ ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟ ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
  Tιμή: 109.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟ ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
  ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟ ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ <BR>ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
  Tιμή: 109.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
  Tιμή: 145.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ