Oδικές εκδρομές: Δαλματία

Δαλματικές Ακτές 5 ημέρες οδικώς

Μαυροβούνιο, Μπούντβα, Κότορ, Ντουμπρόβνικ, Μόσταρ, Τρέμπινιε

5 ημέρες οδικώς. Αναχωρήσεις: Στις 9, 15, 23 /7 & 27/8 & 3, 9 /9, 30/7 & 5, 9, 12, 14, 19 /8

Aπό 195.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Κωδικός: 5 ημέρες οδικώς. Αναχωρήσεις: Στις 9, 15, 23 /7 & 27/8 & 3, 9 /9, 30/7 & 5, 9, 12, 14, 19 /8

1η ημέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - TIΡΑΝΑ Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 6:00 πμ για τα σύνορα. Διέλευση των συνόρων στην Κρυσταλλοπηγή, έλεγχος διαβατηρίων και στάση για καφέ στο Πόγραδετς, στις όχθες της λίμνης Οχρίδας. Άφιξη στα Τίρανα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο & δείπνο.

2η ημέρα: ΜΠΟΥΤΒΑ & ΚΟΤΟΡ Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση. Θα επισκεφτούμε την Μπούτβα (μια τέλεια ανακαινισμένη μεσαιωνική πόλη) και θα περιηγηθούμε σύντομα στην παλιά πόλη. Ακολούθως επίσκεψη-περιήγηση στη μεσαιωνική πόλη του Κότορ η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες απότομων λόφων περιτριγυρισμένη από τείχη 4,5χλμ. Μια πόλη με πολλές εκκλησιές και παλιά αριστοκρατικά σπίτια. Μέσω Σβέτι Στεφάν και Τίβατ, παίρνουμε το ferryboat στο στενότερο σημείο του φιόρδ του Κότορ. Άφιξη στα σύνορα, έλεγχος διαβατηρίων και διέλευση των συνόρων. Εισερχόμενοι στην Κροατία και διασχίζοντας την κοιλάδα Κονάβλε, κινούμαστε παράλληλα με την μαγευτική ακτογραμμή, κατά μήκος των δαντελωτών Δαλματικών ακτών, φτάνουμε στην πόλη του Τρέμπινιε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο & δείπνο.

3η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ Πρωινό και αναχώρηση νωρίς το πρωί, για το ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ, το οποίο έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO τμήμα της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς για τα μεσαιωνικά και νεώτερα μνημεία του. Το ιστορικό τμήμα του είναι μια οχυρωμένη πόλη μήκους 2,5 χιλιομέτρων. Κυριολεκτικά πετάς πάνω από την παλαιά πόλη, τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα-πολεμίστρες και μικροσκοπικές «κρεμαστές» αυλές, εκκλησιές, παλάτια και κρήνες. Στην περιήγησή μας θα περπατήσουμε στην Πλάτσα Στράντουν, τον κεντρικό πεζόδρομο και θα θαυμάσουμε το Παλάτι Σπόντζα, την Κρήνη του Ονούφριου, τον πύργο του Ρολογιού, τον Καθεδρικό Ναό, την εκκλησία του προστάτη της πόλης Αγ. Βλάσιου, την Ορθόδοξη Σέρβικη εκκλησία της Παναγίας, για να καταλήξουμε στο γραφικό Βενετσιάνικο λιμάνι. Για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε μια βόλτα (με εισιτήριο) πάνω στα τείχη, με θαυμάσια θέα προς κάθε μεριά της πόλης. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στα νησιά του Ντουμπρόβνικ. Το μικρό αυτό αρχιπέλαγος αποτελείται από μικρά και μεγαλύτερα νησάκια, όλα κατάφυτα, πολύ γραφικά και το καθένα με τη δική του ομορφιά. Κάθε νησί αποτελεί και μια μικρή αποκάλυψη. Η κρουαζιέρα μας θα καταλήξει στο γραφικό λιμανάκι του Τσάβντατ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος.

4η ημέρα: ΜΟΣΤΑΡ (προαιρετική 130+130χλμ) Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημερήσια εκδρομή για το μαρτυρικό Μόσταρ της Βοσνίας. Mέσα από μια φανταστική διαδρομή στην κοιλάδα του ποταμού Νερέτβα, άφιξη στην γραφική πόλη, με την Οθωμανική γέφυρα (Στάρι Μόστ) και το ονομαστό του παζάρι. Ελεύθερος χρόνος στην ιστορικό κέντρο για γεύμα εξ ιδίων και αγορές σε τοπικά είδη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, στο Τρέμπινιε και δείπνο.

5η ημέρα: ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (670 χλμ) Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Δια μέσου Αλβανίας και περνώντας περιφερειακά από τα Τίρανα και το Ελβασάν, στάση στο Πόγραδετς, στις όχθες της λίμνης Οχρίδας. Διέλευση των συνόρων στην Κρυσταλλοπηγή και άφιξη αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο. • Τη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. • Ημιδιατροφή. • Συνοδό -αρχηγό του γραφείου μας. • Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται: • Εισόδους μουσείων & αρχαιολογικών χώρων, την προαιρετική κρουαζιέρα στο Ντουμπρόβνικ, την προαιρετική εκδρομή στο Μόσταρ και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ ιδίων.

Σημείωση: • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραληφθεί καμιά εκδρομή ή ξενάγηση. Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  Δαλματικές Ακτές – Λίμνες Πλίτβιτσε 6 ημέρες οδικώς

  Δαλματικές Ακτές – Λίμνες Πλίτβιτσε 6 ημέρες οδικώς
  Tιμή: 359.00 €

  Δαλματικές Ακτές 5 ημέρες οδικώς

  Δαλματικές Ακτές 5 ημέρες οδικώς
  Tιμή: 195.00 €
   

  Ντουμπρόβνικ – Κότορ – Μπούτβα – Κροατικά Φιόρδ & νησιά 5,6 ημέρες

  Ντουμπρόβνικ – Κότορ – Μπούτβα – Κροατικά Φιόρδ & νησιά 5,6 ημέρες
  Tιμή: 299.00 €

  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΚΟΤΟΡ – ΜΠΟΥΤΒΑ – ΜΟΣΤΑΡ – ΣΑΡΑΓΕΒΟ 5 ημέρες

  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΚΟΤΟΡ – ΜΠΟΥΤΒΑ – ΜΟΣΤΑΡ – ΣΑΡΑΓΕΒΟ 5 ημέρες
  Tιμή: 229.00 €
   

  Πανόραμα Δαλματικών Ακτών 4 ημέρες

  Πανόραμα Δαλματικών Ακτών 4 ημέρες
  Tιμή: 175.00 €

  Πανόραμα Κροατίας Σλοβενίας Λίμνες Πλίτβιτσε 7 ημέρες

  Πανόραμα Κροατίας Σλοβενίας Λίμνες Πλίτβιτσε 7 ημέρες
  Tιμή: 369.00 €
   

  ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΕΡΒΙΑΣ – ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ 5,6 ημέρες

  ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΕΡΒΙΑΣ – ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ 5,6 ημέρες
  Tιμή: 299.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ