ΕΛΛΑΔΑ: Οδικές εκδρομές

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες

Σηµείωση: Στην 5ήµερη εκδροµή δεν πραγµατοποιείται το πρόγραµµα της 5ης ηµέρας

5, 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 23/7, 27/8, 3/9, 10/9, 30/7, 6/8, 13/8, 20/8

Aπό 295.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Κωδικός: 5, 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 23/7, 27/8, 3/9, 10/9, 30/7, 6/8, 13/8, 20/8

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ (570 χλµ. ) Συγκέντρωση στο γραφείο µας στις 06.00 το πρωί και αναχώρηση δια µέσου, Εγνατίας-Ιόνιας οδού ή Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Αθηνών. Περνώντας την καλοδιωτή γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, άφιξη στην Κυλλήνη και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στην Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΛΑΓΑΝΑΣ –ΜΠΟΧΑΛΗ Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στην πόλη. Επίσκεψη και προσκύνηµα στον Ι. Ναό του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου ∆ιονυσίου. Στη πλατεία της πόλης όπου δεσπόζει το άγαλµα του εθνικού ποιητή ∆ιονύσιου Σολωµού ,ο ιστορικός ναός του Αγ. Νικόλαου (ενετικό κτίσµα του 1561µ.Χ.) θα δούµε το βυζαντινό µουσείο και το περίφηµο µαυσωλείο – µουσείο των Σολωµού – Κάλβου. Αναχώρηση για Λαγανά (περιοχή προστασίας της χελώνας caretta–car- reta) µια από της πιο τουριστικές περιοχές του νησιού µε πανέµορφη παραλία και εκατοντάδες εµπορικά µαγαζιά, εστιατόρια και καφετερίες. Θα έχουµε ελεύθερο χρόνο για µπάνιο, γεύµα εξ’ιδίων, και αν το θέλουµε θα επισκεφτούµε προαιρετικά µε βάρκες την περιοχή που γενούν οι θαλάσσιες χελώνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και αναχώρηση για µια βραδινή βόλτα στο λόφο του Στράνη, όπου έγραψε ο ∆. Σολωµός τον Εθνικό µας Ύµνο και τη Μποχαλη το µπαλκόνι της Ζακύνθου. ∆ιαν/ση.

3η ηµέρα: ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ-ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ-ΝΑΥΑΓΙΟ-ΒΟΛΙΜΕΣ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ-ΑΛΥΚΕΣ Πρωινό. Σήµερα θα περιηγηθούµε στο κεντρικό και βόρειο τµήµα του νησιού. Στο χωριό Μαχαιράδο, οπου θα δούµε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καµπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί. Στην Αναφωνήτρια θα δούµε το µοναστήρι όπου µόνασε ο Αγ. ∆ιονύσιος. Θα θαυµάσουµε από ψηλά το ναυάγιο-σήµα κατατεθέν του νησιού-,και θα φθάσουµε στον Αγ. Νικόλαο απ ’όπου προαιρετικά µπορούµε να κάνουµε βαρκάδα στις πανέµορφες Γαλάζιες Σπηλιές. Θα γευµατίσουµε εξ ’ιδίων και θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουµε τη βόλτα µας στο Αργάσι, µια από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού. ∆ιαν/ση.

4η ηµέρα: ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ - ΓΕΡΑΚΑΣ Πρωινό και αναχώρηση για Βασιλικό και από εκεί στο Γέρακα, µια από της πιο όµορφες παραλίες του νησιού, όπου θα έχουµε ελεύθερο χρόνο για µπάνιο και γεύµα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το βράδυ θα διασκεδάσουµε προαιρετικά µε Ζακυνθινές καντάδες. ∆ιαν/ση.

5η ηµέρα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Πρωινό και αναχώρηση για την προαιρετική εκδροµή στην Κεφαλονιά. Η εκδροµή πραγµατοποιείται και µε το πούλµαν όπου θα έχουµε την ευκαιρία να γνωρίσουµε τα σηµαντικότερα αξιοθέατα στο καταπράσινο νησί της Κεφαλονιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιαν/ση.

6η ηµέρα: ΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (570 χλµ.) Πρωινό και αναχώρηση. Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη. Άφιξη και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη δια µέσου Πάτρας, Ρίου – Αντιρρίου, στάση για γεύµα καθοδόν [εξ ’ιδίων], Ιτέας, Λαµίας ή µέσω Εγνατίας οδού. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :- Την µεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας- Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο- Τα εισιτήρια Λαύριο - Σύρο - Λαύριο- Πρωινό- Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα- Αρχηγό - συνοδό του γραφείου µας- Ασφάλεια αστικής ευθύνης

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Επιπλέον γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα. Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρωνκαι ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό

 

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες
  Tιμή: 245.00 €

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες
  Tιμή: 369.00 €
   

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 189.00 €

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες
  Tιμή: 289.00 €
   

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες
  Tιμή: 275.00 €

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 259.00 €
   

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες
  Tιμή: 169.00 €

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 365.00 €
   

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 295.00 €

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 195.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ